sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Siyaha çvadi çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı yahut değerli kabilinden vesair açık renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın henüz mehabetli görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok pırıltılı sıfır derin renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi halk etmek derunin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri tonları, soy dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında arz aldatmaıyor. Sizin için evinizin kuut odası, akak odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye onat renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin serkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aile dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda sarih gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut mecra odası gibi anne mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve özge bezemeli unsurlarla kolay geçim katkısızlar.

Antrasit nötr bir renk evetğu dâhilin sert çok benibeşer aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Boş gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok henüz keleş, siyahtan elan azca acıklı ve kapalı ve vesair nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği hengâm RGB renkleri eşit değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından farklıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan zahmetsiz aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden peyda duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile amelî ahenk sağlamlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir denge katkısızlanabilir.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha mobil bir yer yaratmanız hesabına koltukta kâin gri tonunun goldfix detaylarda önem aldığı ve farklı antrasit duvar boyas renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına saksısağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar dileriz.

Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi goldfix boyalarından birisidir. Ferah bir düzlem tekvin etmek muhtevain duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında yer almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page