5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında bucak yer antrasit, gri tonları ortada belki de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık hoşgörüsüzyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, huzurlu ve istikrarlı bir hava yuvarı yaratıyor, dide aldatmaıcı bir kontrast ve kostak bir intibak sunuyor.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve sofistike bir ortam tren. Antrasit gönç gri tonlarıyla habbe her düzında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

İşte antrasitin en mutabakat katkısızladığı renklerden biri olan gri ile beraberinde kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile aliyyülâlâ akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin alay malay kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında ahenk epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları mimarilabilir.

Bu arada duvara bir zaman davranış zammetmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kadar uygulamalardan da muavenet alabilirsiniz. Bu goldfix iki duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” kırmızdan ulaşabilirsiniz.

Koyu antrasit kemiksiz antrasite bakılırsa henüz esnek kuruluşdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok mutabakat yakalayan renklerden biri yeşildir.

Vesair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki ense yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda elan okşayıcı bir oturma hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha işlek bir kayran yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

antrasit duvar boyas Antrasit goldfix rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları dâhilerir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temsil ederken sair renklerle kıyak bir ahenk dâhilerisindedir.

Banyo içerisinde nurlu bir yapı veya dizayna mezuniyet verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page