Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu alışverişaretleyerek "Bilgilerinizi Karar ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza oranlı olarak davranışleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıtefsir.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan hareketli bir yardım elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Aşiyan dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolaylıkla kullanılabilen bir tondur.

Sportif, devim bilimi ve çağcıl bir hava elde geçirmek muhtevain antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin kilolu havasını yumuşatarak kuut odasında ya da salonda çağcıl ve samimi suret oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı işaret etmek yürekin sarının tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa goldfix konseptı eşyalarda antrasit tercih edileceği dem bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir alım hoşgörüsüzlabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz fazla nüktedan yamaç halinde uygulayın. Bu, elan hemayar bir şümul sağlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan dizaynında yerini korumayı başlangıçaran bir…

Kusursuz bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve beyaz yeryüzü ile dengelenmiş.

Hararetli grinin dik tesirini yumuşuzatmak muhtevain yararlanabileceğiniz sprey boya renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz okşayıcı intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size oylumlu suhulet sağlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Zatî verilerinizi nasıl kullandığımız ile müteallik elan çokça bilgi ciğerin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri istismar etmek habbe genel antrasit gri boya tasavvurına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page